Het Documentariaat DOCUMENTARIAAT 
 


Gastenboek

58 berichten op 12 pagina's
Remco Raessen
05-12-23 15:09:20
Wat heb jij een mooi boek geschreven. Ik lees steeds een hoofdstuk als ik tijd heb. Wat een heerlijke schrijfstijl heb je.
Gerben H.
04-12-23 23:23:48
Alleen al het voorwoord maakte mij enthousiast en nieuwsgierig om verder te lezen: wie is die man die dit schrijft? Die wil ik ontmoeten! En wie is die man over wie hij schrijft?
Na elk hoofdstuk ben ik Theo steeds meer gaan waarderen: zijn netheid en opgeruimde karakter zijn heel herkenbaar. Een waardevol bezit!
Nico Mulder
12-11-23 10:36:44
Met heel veel plezier heb ik uw boek uitgelezen. Zoals ik u al eerder berichtte, is het heel waardevol om deze anekdotes voor het nageslacht te bewaren. Momenteel lees ik het boek opnieuw, enkele bladzijden per dag. Grandioos zoals de vakkennis, maar ook de Brabantse gemoedelijkheid, blijkt uit heel de houding en toewijding van Theo. Een vakman van diverse kunde.
S. Kuiper Smit
03-10-23 16:00:50
Bram van Binnendijk heeft een betoverend boek geschreven dat ons meeneemt naar de allereerste 35 jaar van de Efteling, verteld door niemand minder dan Theo Hochwald, één van de pioniers van het park. Theo's avonturen van gastheer aan de poort tot stemacteur van Holle Bolle Gijs, organist van het Waterorgel, poppenspeler in de Poppenkast en nog veel meer, laten ons zien hoe de Efteling groeide en bloeide. Dit boek is een schat vol herinneringen die ons eraan herinneren waarom we allemaal van de Efteling houden.
Ralf Olieslagers
15-08-23 00:20:25
Zojuist het boek in één ruk uitgelezen. Het geeft naar mijn mening veel meer dan alleen maar een kijkje hoe het er bij de Efteling achter de schermen aan toe ging. Ik vind het echt een heel goede toevoeging op de bestaande boeken.

Wat een levenswerk heb jij er van gemaakt, heel indrukwekkend. Een Kroniek 2.0, maar dan met een wat meer kritische klank, dat geeft een vollediger beeld dan de Kroniek, waarin alles alleen maar vol lof is over de Efteling.

Besef nu eigenlijk pas hoe bijzonder het voor jou moet zijn geweest om voor zo ’n lange tijd zo informeel met al die Efteling-legendes te kunnen zijn omgegaan. Zelf heb ik slechts 1 keer Ton vd Ven, Fons Jurgens en Sander de Bruin in het park voorbij zien lopen.
Tonen: 5  10   20