Het Documentariaat DOCUMENTARIAAT 
 


Gastenboek

74 berichten op 15 pagina's
Michael B. (Frankrijk)
18-06-24 16:50:12
Afgelopen dagen heb ik eindelijk de tijd gevonden om jouw boek ‘Herinneringen aan Theo Hochwald’ rustig te lezen. Een prachtig boek en een fantastisch document voor de Efteling. Ook de vormgeving en de omslag zijn zeer fraai. Mijn complimenten!

Ik ben geen Eftelingkenner, wel een liefhebber. Ik ben sowieso een liefhebber van vormgeving en thematisering. Daarnaast heb ik ook altijd een fascinatie gehad voor verhalen over de ontwikkelingen in het (sociale) leven van en na de wederopbouw in Nederland. Dus in jouw boek kwam alles samen, het was echt een feest om het te lezen.

Dankjewel dat je mij aan de hand van de mooie verhalen en anekdotes de afgelopen dagen meenam naar die begintijden van de Efteling, ik heb ervan genoten!
Albert Tromp
14-06-24 07:20:17
Prachtig mooi boek met leuke bijzondere verhalen en anekdotes en unieke foto’s, een absolute aanrader als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Efteling mag dit boek zeker niet in je collectie ontbreken.
Robert Kraaijenhof
13-06-24 11:01:05
Wat is het een prachtig boek geworden, waar erg veel zorg en tijd aan besteed is.
Een bundeling vol mooie verhalen en anekdotes.
In het begin dacht ik: ik ga elke avond een klein stukje uit het boek lezen, des te langer kan ik er van genieten. Echter, voor ik het wist, zat ik al op de helft...
Maar uiteindelijk heb ik er nog ruim een week erg veel plezier aan beleefd!
Nico Snels (vml. journalist Brabants Dagblad)
11-06-24 13:24:12
Ik heb pas je boek over Theo Hochwald op de kop getikt en met veel plezier gelezen, complimenten voor dit schitterende werk, zowel op tekst als illustraties.
Reinoud van Assendelft de Coningh (Attractie & Pretpark specialist)
08-05-24 22:47:42
Ik verheug mij over het boek met de herinneringen aan Theo Hochwald èn daarin natuurlijk de content over de eerste fase van de Efteling.
Tonen: 5  10   20