Het Documentariaat DOCUMENTARIAAT 
 


Gastenboek

47 berichten op 10 pagina's
Petri Bernhard
28-02-23 13:12:09
Prachtig naslagwerk over de geschiedenis van de Efteling. Een aanrader voor iedere Eftelingfan.
Sanders Lenders
25-02-23 17:35:35
Ik weet niet in hoeverre een dankwoord op prijs wordt gesteld, maar bij deze. Wat een fantastisch boek tot nu toe, dank daarvoor! Erg bijzonder om een kijkje te krijgen in het werkzame leven van Theo en tevens de geschiedenis van het door ons zo geliefde park. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal nog volgt, maar de aankoop is nu al de moeite waard!
Henny van Puijenbroek (echtgenote van Sjef)
21-02-23 09:07:28
Mooi en herkenbaar boek. Theo was voor mij en mijn kinderen ook een dierbaar mens en vriend. En ook anderen die in het boek staan zijn dierbaar. Nog met velen contact via de wekelijkse gym speciaal voor gepensioneerden van de Efteling en hun partners. De Efteling blijft goed zorgen voor de “oudjes”. Ik wens u veel succes met het boek en nog bedankt voor alle moeite die u er in gestoken heeft. Veel waardering hiervoor!
Joost Nicasie
21-02-23 09:03:07
Inmiddels heb ik het boek van kaft tot kaft gelezen. Wat een prachtige uitgave is het geworden, een mooie aanvulling op (en hier en daar rectificatie van) de ‘Kroniek’. Dank voor het vele jaren nauwgezet documenteren én voor het helder opschrijven en illustreren van alles!

P.S.: Ik had me nooit gerealiseerd dat er in ons buurdorp Driebergen ook nog een stukje Efteling-geschiedenis lag…
Ad Stolk
14-02-23 16:24:32
Hartelijk dank voor sturen van het boek, maar vooral voor het schrijven ervan. Ik vond het een geweldig boek om te lezen en om de illustraties te bekijken. Ook mooi dat het onafhankelijk van de Eftelingorganisatie geschreven is. Ik woonde in de jaren zestig in Den Bosch en zat in Waalwijk op de middelbare school dus de Efteling was dichtbij en ik voel me er al van kinds af aan bij betrokken. Ook nu kom ik er nog regelmatig. Nogmaals hartelijk dank voor alle moeite van het schrijven.
Tonen: 5  10   20