Het Documentariaat DOCUMENTARIAAT 
 


Gastenboek

74 berichten op 15 pagina's
Patrick O.
29-03-24 22:38:12
Het boek van Bram van Binnendijk is een absolute aanrader! Mooi en onderhoudend geschreven, beeldmateriaal om bij te kwijlen en humor met een rafelrandje. Ik hou d'r van! Altijd willen weten waar een Waterlelie elfje op lijkt zonder haar pruikje? Het antwoord staat in dit boek!
Xavier De Guchtenèere
25-03-24 12:52:17
Zojuist het boek in perfecte staat ontvangen (prima verpakt!).

Je publicatie heeft mij meteen op diverse vlakken meer dan positief verrast. Zo is er niet alleen de bijzonder interessante inhoud met veel informatie waarvan ik niet op de hoogte was (ondanks de vele jaren als Anton Pieck- en Eftelingfan), alsook de talrijke nog nooit geziene foto's, e.d. Daarbovenop dient zeker ook de vormgeving vermeld te worden. Deze sluit naadloos aan bij de zo typerende Anton Pieck- (en dus Efteling-) stijl. De achtergrondkleur en het lettertype van de stofomslag zijn slechts 1 voorbeeld.

Dit werk verraste me ook om een andere reden. Ik lees dat jij jurist bent. Zulke personen zijn de laatsten die ik associeer met de wereld van sprookjes, fantasie en nostalgie.

Kortom: je publicatie krijgt een ereplaats in mijn uitgebreide A. Pieck- en Eftelingbibliotheek en zal me ongetwijfeld vele uren boeiende lectuur verschaffen.

Dit boek verdient trouwens meer bekendheid met o.a. een plaats in de Eftelingshops en een link op Eftepedia.
Coshira C.
17-02-24 19:10:34
Een hele fijne aflevering van Kleine Boodschap. Mooie anekdotes, waar die van het varen na sluitingstijd indruk maakt. Bram kan het fantastisch vertellen en dan begrijp je ook waarom het boek zo goed is. Ik ben blij dat ik dit prachtige boek heb.
Guido van Hout-Winkel
28-01-24 11:43:31
Complimenten voor het fantastische interview met Paul & Tim! 2 uur 20 minuten... het is voorbij gevlogen! Ik kijk met smacht uit naar het boek.
Bas Hendriks
26-01-24 15:38:18
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor de aflevering van "Kleine Boodschap" waar u te gast was. Ik heb deze met zeer veel plezier en ook bewondering beluisterd. Geweldig!
Tonen: 5  10   20